Ceremoniële theedegustatie (zondag 15 oktober 14u-16u)

Zondag 15 oktober 14u-16u

Omringd door het prachtige bloemendecor van WeideWeelde dompelen we je twee uur lang onder in de wereld van de bloemen- en kruidenthee.

Hiervoor werken we samen met Veerle van Coeur Tisane

Veerle Van Buggenhout is theesommelier, fytotherapeut en de bezielster van Coeur Tisane, een hartverwarmend kruidentheeconcept dat de helende eigenschappen van kruiden verbindt aan de kracht van beeldspraak en poëzie. Zij gebruikt kruiden om mensen dichter bij zichzelf en bij elkaar te brengen in de vorm van hartverwarmende attenties en authentieke belevingen. Meer info vind je op www.coeurtisane.be

Tijdens de workshop ontdek je het verschil tussen een thee en een tisane, leer je op welke manier je de perfecte tisane zet en welke materialen je hiervoor nodig hebt. 

Na het hoofdwerk gaan we over tot de zintuiglijke beleving: we gaan ruiken, voelen en proeven! 

Op ceremoniële wijze delen en drinken we samen enkele mengelingen uit de gemoedscollectie van Coeur Tisane en het kruidentheeassortiment van Weideweelde.

Daar hoort uiteraard een stukje huisbereide taart van WeideWeelde bij en als afsluiter kan je nog 10 stelen plukken om mee te nemen naar huis.40,00 €