Startersbazaar: dinsdag 21/3/23 tem zondag 26/3/23

15-03-2023

Een week lang lokaal talent ontdekken!

Van dinsdag 21 tot zondag 26 maart vindt in Gent de allereerste Startersbazaar plaats, een initiatief van Starterslabo. Vijftien kersverse Oost-Vlaamse ondernemers staan te trappelen om hun talenten met het grote publiek te delen in pop-upstore The Box in de Dampoortstraat nr. 47.

 Je kan er de hele week terecht voor eigenwijze, originele producten, leuke praatjes met fijne ondernemers én heel veel workshops. Voor de allereerste Oost-Vlaamse editie van de Startersbazaar is het thema 'Natuurlijk ondernemen', in de letterlijke én figuurlijke betekenis van het woord. Onze ondernemers kiezen zoveel mogelijk voor duurzaam ondernemen in harmonie met de natuur én authentiek ondernemen vanuit hun eigen natuurlijke flow.

Weideweelde zal er samen met 2 andere ondernemers 'HIGH on TEA' momenten organiseren waarbij je heerlijk kan genieten van enkele tisanes uit het gemoedsassortiment van Coeur Tisane en uiteraard de taartjes van Weideweelde. Deze momenten gaan door op wo, vr, za en zo telkens van 14u tot 18u. Uiteraard kan je ook taart bestellen om mee naar huis te nemen!

Wil je zeker zijn van een plaatsje? Reserveer dan via highontea.startersbazaar@gmail.com

Daarnaast voorzie ik ook een workshop waarbij je samen met je (klein)kind een bloemenkroontje leert maken met droogbloemen. Ideaal voor komende lente- en zomerfeestjes! 

De workshop gaat door op za 25/3 van 10u30 tot 12u ---> inschrijven doe je hier